За 3 инцидента с мотоциклети "Кавазаки“ в Бургаско съобщиха от ОДМВР – Бургас. Вчера около 18.15 часа по пътя Малко Търново – Бургас поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, самостоятелно катастрофира, преобръщайки се в ляво на пътното платно, мотоциклет "Кавазаки“, с пловдивска регистрация, управляван от 48-годишен варненец. Мъжът е получил фрактура на реброто и лявата ръка. Той е прегледан в УМБАЛ – Бургас, но отказал хоспитализация. Пострадала е и неговата спътничка и съпруга, която с контузно-разкъсна рана на главата. Тя също е прегледана в УМБАЛ – Бургас и отказала хоспитализация.

На същото място, по същото време и по същите причини самостоятелно катастрофира мотоциклет "Кавазаки 3400“, с варненска регистрация, управляван от 23-годишна варненка - дъщеря на водача на първия мотор. Тя не е получила сериозни наранявания. 

Около 20 часа на кръстовището на улиците "Александър Стамболийски“ и "12-та“ в бургаския квартал "Ветрен“, лек автомобила "Мазда 6“, с бургаска регистрация, управляван от 43-годишен бургазлия при извършване на ляв завой допуска пътен инцидент с движещия се направо мотоциклет "Кавазаки“, управляван от 37-годишен мъж от село Брястовец.

Мотоциклетистът е получил контузия на коляното, китката и стъпалото. Той е прегледан в болница "Дева Мария“ и  еосвободен за домашно лечение.