27 работодатели и редица институции от Старозагорски регион ще вземат участие в първото по рода си кариерно изложение "WorkIn Stara Zagora". Това съобщи директорът на Бюро по труда-Стара Загора Любен Георгиев, предаде репортер на "Фокус". Общата трудова борса е двудневна и ще се проведе на 28 и 29 април в Културен център "Стара Загора". Събитието се организира от отдел "Инвестиции“ на местната администрация и е насочено към търсещите и предлагащите работа. Регистрираните участници са близо 470 души. Те ще имат възможност да се запознаят с нови хора, да създадат полезни контакти, да разберат повече за живота в Стара Загора, да намерят нова работа, реализация в нова сфера. 

На двудневния форум ще бъде дадена възможност за среща между търсещите и предлагащите работа. Той ще бъде разделен на два модула - лекционна и изложбена част.

"WorkIn Stara Zagora" ще бъде в два модула. В лекционната част ще се включат специалисти от света на бизнеса и предприемачи, които ще споделят познания и професионален опит, както и известни и успели лица, които имат силна връзка със Стара Загора, за да разкажат част от своите истории. Изложбената част предвижда щандове на компании от Стара Загора за представяне на свободни работни позиции, възможност за стаж и кариерно развитие. 

Рени АТАНАСОВА