2 катастрофи са станали за по-малко от 10 минути на пътя Каблешково – Бургас. Около 7.20 часа на километър 64 от пътния участък, при прав път в мокро състояние и мъгла, "Рено Меган“, управляван от 39-годишен мъж от Каблешково, при изпреварване, не е пропуснал  и е блъснал насрещно движещия се с предимство лек автомобил "Дачия Логан“, управляван от 51-годишен бургазлия. От катастрофата е пострадал водачът на реното. Той е получил контузия на гръдния кош. Настанен е настанен за лечение в УМБАЛ - Бургас.

5 минути по-късно на километър 63 от пътя, при същите атмосферни условия, "Фолксваген Каравел“, управляван от 31-годишен бургазлия, поради движение с несъобразена скорост, е застигал и блъснал спрелия лек автомобил "Хонда ХР-В“, управляван от 63-годишен помориец. Втората кола от своя страна отскача напред и блъска спрелия пред него "Опел Корса“,  управляван от 71-годишен бургазлия.

От катастрофата е пострадал водачът на хондата. Той е прегледан на място с моментно прилошаване и сърцебиене, но не е отведен в УМБАЛ – Бургас.