Кърваво убийство потресе Слънчев бряг,  македонец е бил налаган с кол до смърт. От полицията съобщиха, че вчера около 11 часа  в Районно управление - Несебър е получено съобщение, че в гориста местност до заведение "Бъчвата" в Слънчев бряг – запад, е открито мъжко тяло с видими наранявания в областта на главата.

В резултат на полицейските действия на служители от отдел "Криминална полиция" при ОДМВР – Бургас и Районно управление – Несебър е установено, че тялото е на 49-годишен македонски гражданин. Той е влязъл в България на 24 януари през ГКПП – Гюешево. След проведени множество оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално-следствени действия - сред които разпити, изземване на видео записи от охранителни камери в широк периметър и др., е констатирано, че извършител на убийството е 14-годишен младеж от Несебър.

Убийството е осъществено чрез нанасяне на удари с окастрен кол. Причините за извършеното убийство са в процес на изясняване. Работата по случая продължава от служители на отдел "Криминална полиция" при ОДМВР – Бургас и Районно управление – Несебър. Младежът е задържан със заповед за срок до 24 часа.