36-годишната Антония Емилова от Смолян – майка на две деца, отправи призив към смолянчани да помогнат на сина й да води пълноценен начин на живот, предаде репортер на "Фокус“. Само за няколко часа, постът на жената срещна вълна от съпричастност и бе споделен десетки пъти.

Ето и писмото на смолянчанката:

"Майка съм на две невероятни момчета!

Ето я историята за малкия ни син, Любомир, с която ще ви разкажа как изцяло се промени живота на семейството ни!

Забременях за втори път и бях най щастливата жена на света. Родих Любчо на 12 февруари 2013 г. - втората най-щастлива дата в моя живот. Раждането мина нормално, като по вода - беше най красивото бебе, а аз бях на седмото небе от щастие до мига, в който лекарят ми каза: "Тони, има проблем с бебето ти - роди се без анус, ще трябва да го транспортираме за Пловдив ." Тогава светът се срина пред мен! Не чувах и не виждах нищо! Беше шок, за който въобще не бях подготвена. На другия ден детето ми беше транспортирано в Пловдив и започна нашата борба за по-пълноценния му живот. След като го приеха в болницата, му бе направена първата операция. Прегърнах го седмица след раждането - погледнах го, беше съвършен! Казах му: "Сине, съдбата реши да ни изправи пред изпитание, което ти обещавам, че ще преминем заедно и ще успеем! Беше едва на две годинки и половина, когато последва втората операция – отново без успех и в мъки за детенцето ми! Така до следващия път - пореден експеримент с живота на Любчо!

Взех категорично решение, че ще пробваме лечение в Турция. Досега не предприемахме тази крачка, защото знаехме, че ще струва доста пари, които ние нямаме. Но вече нямам избор! Звъннах в клиниката в Истанбул, отидохме до там, направиха му изследвания и ни дадоха голяма надежда, че Любчо максимално ще се подобри.

Операцията ще струва 14 000 евро, но ще ни трябват още доста пари за престоя там и за последващи манипулации. Тази сума е непосилна за нашето семейство, затова Ви молим да ни помогнете!

Аз вярвам, че ще е нашият невероятен 10-годишен герой и ще има пълноценен начин на живот.

Благодаря Ви за подкрепата, приятели!“, казва в своя призива 36-годишната Антония.