Ясновидецът Херман видя победата на Украйна в кървавата война с Русия. Според него скоро земята ще се разтрепери под краката на тези, които започнаха тази война, а за Украйна 2024 г. ще бъде началото на нова ера, предава УНИАН.

"Времето на победа и мир ще дойде за Украйна през 2024 г. - тази година ще бъде началото на нова ера. В новата ера, която ще започне след 2024 г., Украйна ще отвори нов раздел от своята история, това ще е време, когато творчеството и новаторството се преплитат с дълбоки традиции и културни корени, хората, преминали през изпитанията на огъня на войната, ще открият в себе си неизчерпаем източник на творческа енергия в изкуството и литературата“, отбеляза той.

Той добави, че след всички изпитания украинците ще се обединят още повече, а самата страна ще се издигне като феникс. След това всички войни и страдания, според ясновидецът, ще останат в миналото.

"Хората, издържали изпитанието на огъня, ще се надигнат от пепелта на войната, ще намерят сила в своето единство и възкръсналата страна отново ще полети по-високо и по-силна от всякога, хората ще се съберат заедно със сълзи по лицата си, спомняйки си миналото“, добави Херман.