Доналд Тръмп публикува в канала си в YouTube предизборно видео, в което заявява риска от ядрена война и критикува джендър политиката на демократите. По думите му забравената заплаха от унищожението на човечеството отново е реалност.

"Посегателство срещу Америка. Улици, наводнени с храна, убивайки милиони граждани; враговете и тираните спокойно ни се смеят. Заплашени сме от война. Някога забравената заплаха от ядрено унищожение отново стана реална. Слабостта на Америка се превърна в сила на нейния враг. Глобалните елити изпращат вашите деца на война и ни внушават, че жената е мъж, а мъжът е жена.

Те учат децата, че тяхната страна, вяра и убеждения – всичко е лъжа.  Американското правителство е проядено от  корупция, то се въоръжава срещу вас. Докато властите гледат как вашите градове горят и престъпността се увеличава, вие и вашите семейства плащате цената. Неконтролируема инфлация, съсипана икономика, нация в упадък – това е Америка на Джо Байдън, недееспособна и слаба...

Но един човек, едно движение е в състояние да промени всичко. Погрижете се да направите Америка първата страна за средната класа! Поставете глобалистите, елитите и корупционерите на техните места! Бъдете верни на гордостта си и на американската мечта, за да знае целият свят: не си струва да се забърквате с нас! Един човек, който знае кой е истинският собственик на тази велика земя. Едно движение, което знае истинските приоритети. Ние правим Америка отново велика за нас!“, се казва във видеоклипа.