***

Мюнхен. Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен се среща с министрите на външните работи на Франция, Германия и Обединеното кралство.

***

Мюнхен. Вицепрезидентът на САЩ Камала Харис разговаря с министър-председателя на Финландия Сана Марин и премиера на Швеция Улф Кристерсон на Мюнхенската конференция по сигурността.

***

Мюнхен. Премиерът на Обединеното кралство Риши Сунак разговаря с вицепрезидента на САЩ Камала Харис на Мюнхенската конференция по сигурността.

***

Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен присъства на панелна дискусия за Украйна заедно с външния министър на Германия Аналена Бербок и външния министър на Украйна Дмитро Кулеба на Мюнхенската конференция по сигурността.

***

Мюнхен. Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен се среща с външния министър на Украйна Дмитро Кулеба на Мюнхенската конференция по сигурността.

***

Мюнхен. Външните министри на страните-членки на Г-7 ще се срещнат.

***

Мюнхен.  Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, министър-председателят на Финландия Сана Марин и министър-председателят на Италия Джорджия Мелони обсъждат геополитическата позиция на Европа.

***