Шокиращи изображения показа "Digi24", видя "Фокус". На кадрите се вижда това, което е останало от сграда, разрушена от смъртоносните експлозии на газостастанция в Креведия.

Взривена цистерна е паднала върху къща, в която са били 7 души. За щастие всички са успели да се отърват без наранявания. Собственикът на имота е избягал със семейството си веднага след първия взрив. Той предостави на румънската медия "Digi24" изображения на къщата си, която сега е разрушена. Във видеото мъжът казва, че вече не е останало нищо от това, което е било там. От сградата се виждат са само няколко стени, останалото е пепел и развалини. Същият обясни, че чул много силен взрив, хванал децата си за ръка и избягали от къщата. Успели да се отдалечат достатъчно, за да не пострадат от втория взрив.

Двама души загинаха, а 56 бяха ранени при опустошителната експлозия в събота вечерта в Креведия. Част от пострадалите са в Румъния, други са прехвърлени в чужбина. Разрушени са и 8 къщи. В момента пожарникарите се опитват да охладят с вода последната цистерна с пропан-бутан.