Астрологът Влад Рос каза, че на 15 и 16 юни ще има добро разположение на планетите, благодарение на което ще бъде положено началото на мира в Украйна в Швейцария по време на срещата на върха. Експертът уверено казва, че пълномащабната война в Украйна ще приключи през 2025 г.

"Винаги, преди да свърши войната, политиците се събират. Това е нещо като Техеранската конференция от 1943 г. (тогава там беше разработена концепцията за борба срещу Третия райх)“, казва Рос в коментар за украинския ТВ канал ТСН.

Той добави, че в Киев няма защо да се страхуват от ядрени оръжия, защото Русия така или иначе няма да ги използва. Но украинските въоръжени сили, продължава астрологът, могат да нанесат съкрушителен удар на руснаците, като разрушат Кримския мост.

"Що се отнася до 2024 г., ако съберете тези числа, получавате 8. Това е година на обрати и непредсказуеми събития, а 2025 г., ако съберете тези числа, излиза 9. Девет символизира края на нумерологичния цикъл, краят на цикъла на противопоставяне. През 2025 г. войната може да замръзне, да премине във фазата на конфронтацията в Донбас, но ще прелее във вяли сблъсъци. Ще има преврат в Русия, една кула на Кремъл ще разруши друга, руснаците ще искат да вдигнат санкциите и да ни върнат всичко. Крим може да не бъде върнат веднага, а след няколко години. В края на тази година Украйна може да блокира Крим и да го превърне в остров. Знам, че през юни има всички шансове Кримският мост да бъде разрушен“, казва Влад Рос.