Връзката ти с мрежестите блузи вероятно е най-дългата ти досега, и ви се получава! Така се пошегува Зоуи Кравиц с баща си на церемонията по награждаването му със звезда на Алеята на славата, която се състоя в Лос Анжелис вчера. 

"Лени Кравиц. Имам щастието да те познавам отдавна." С тези думи започна речта си дъщерята на Лени, Зоуи. Крушата не пада по-далече от звездното дърво - дъщерята на Кравиц и Лиса Бонет се нареди сред най-успешните холивудски актриси след превъплъщението си като Жената-котка в "Батман" (2019).

"Да съм твоя дъщеря е едно от големите приключения на живота ми. Понеже беше толкова млад, когато се родих, може да се каже, че пораснахме заедно. Преминахме през много заедно. Видяхме много; аз видях много. Виждах как се променяш по красив начин, видях и как оставаш същия за важните неща. Виждах как си до хората, които обичаш и как се грижиш за тях. Виждах невероятната отдаденост, която проявяваш към изкуството си", похвали баща си Зоуи.

"Но най-вече виждах през блузите ти", разсмя публиката дъщерята на Кравиц. "Според баща ми, ако през дреха не се виждат зърната ти, не се брои за блуза. Да, определено се срамувах, когато ме взимаше от училище, но трябва да призная, че вече уважавам това. Връзката ти с мрежестите блузи вероятно е най-дългата ти досега, и ви се получава!"

"Двамата сте по-добри заедно и щом не е счупено, няма какво да му се поправя. Красиво е!", заключи щерката на рок звездата.