Хубаво е филмът "Воев“ да се гледа от повече хора, защото има много неща, които да се научат. Това каза музикантът Васил Гюров, който е основател на групите "Кале“ и "Ревю“, в предаването "Денят на фокус“ на "Фокус“

По думите му в последните години все повече се събужда интереса към творчеството на Димитър Воев. "Това е обяснимо, защото то наистина е една класика“, смята той.  

В момента според него има много интересни и талантливи млади изпълнители, но няма сцена за показването им пред по-широка публика.  

"Хубавото на времето на 80-те години, беше, че имаше групи, които бяха много активни. Имаше възможности, появиха се сцени, а когато има много хора, които имат желание да се изявяват в една сфера, това води до бум и възраждане на българската сцена. "Ревю“, "Нова генерация“ и много други групи по това време оставиха доста следи“, обясни Васил Гюров.  

Младите хора винаги са били бунтари, смята музикантът. "Светът винаги се е развивал заради бунта и промените, които са търсели младите“, каза още той.