Да бъдеш Джон Бон Джоуви на сватба не е лесно. Фронтменът наскоро разказа за подобно неудобно преживяване отпреди няколко години.

През 2016 г. Джон Бон Джоуви е канен на сватбата на син на приятел във Флорида и се наслаждава на почивката си, докато сватбеният оркестър не решава да изпълни кавър на "Livin’ on a Prayer“.

Видео от изпълнението е качено в YouTube и към момента е събрало над 16 млн. гледания. На кадрите ясно се вижда как сияещото лице на Бон Джоуви посърва, щом певицата Лурдес Валентин се приближава с микрофона.

Усмихнат, но очевидно желаещ земята да го погълне, неохотният и съкрушен Бон Джоуви в крайна сметка се предава и се качва на сцената, за да изпълни интерпретация на своя хит от 1986 г. с привкус на джаз.

В скорошно интервю с Magic Radio по повод новия студиен албум на Bon Jovi "Forever“, Джон беше попитан къде е най-неудобното място, където чува песните на групата.

Без да се колебае, Бон Джоуви отговори: "Първото, което ми идва наум, което е трагично, е, че бях на сватбата на син на приятел преди години и групата искаше да пея, а
аз наистина не исках да пея. Но аз казах: "Ако ще пеете, изберете тези песни.“

"И тромпетистът се опита да имитира бас линията на "Livin“ on a Prayer“ и проклетата група засвири с него. Така че вместо бас, който свири известната тема "бум, бум бум, бум, бум, бум…“, аз имам тромпет. Един самотен тромпет", каза Джон и издаде звук на тромпет.

"Мислех си, че ако не беше детето на моя приятел, щях да го направя на...", промърмори раздразнено певецът. "Да, трябваше да се кача горе с тромпетиста", спомня си той.

Евгения ТРИФОНОВА