Том Круз беше забелязан на концерт на Тейлър Суифт в Лондон в същия ден, в който дъщеря му се дипломира. На кадри, заснети на стадион Уембли и публикувани в социалната мрежа X, се вижда как Том Круз присъства на шоуто с още куп знаменитости, сред които Аштън Къчър, Пол Маккартни, Джон Бон Джоуви, Хю Грант и други, видя Sofia24.bg. Престолонаследникът на британската корона принц Уилям също присъства на концерта на Тейлър Суифт. Той бе в компанията на големия си син принц Джордж и дъщеря си принцеса Шарлот.

По същото време, Сури се дипломира от гимназията в Лагуардия, като майка ѝ - Кейти Холмс, присъстваше на събитието. Сури, която вече се представя с фамилията Ноел получи дипломата си и гордо позира до известната си родителка.

Том Круз често получава критики заради отношенията си със своята дъщеря. Сури Круз се ражда през април 2006 г., седем месеца преди родителите ѝ Кейти Холмс и Том Круз да се оженят. Момичето е единственото биологично дете на актьора, който осиновява момиче и момче по време на предишния си брак с Никол Кидман.

Шест години по-късно Том и Кейти се разделят. Според слуховете разводът им е иницииран от актрисата, когато тя разбира, че съпругът ѝ смята да изпрати Сури на обучение, подготвящо я за членство в Сциентоложката църква – институцията, смятана и до днес за пречка между баща и дъщеря.

След развода Кейти Холмс е тази, която полага грижи за детето им, след като двете се установяват в Ню Йорк. Според запознати, Том Круз не е виждал Сури от 2013 г. насам, когато той и момичето за последно са заснети на публично място.