Един от най-популярните певци у нас празнува рожден ден, научи Sofia24.bg. Той е роден на 26 февруари 1982 г. във Враца. До тригодишна възраст е живял в града. През 1985 г. родителите му се местят в София. Занимава се с музика от 12-годишна възраст.

На 15 години тръгва на уроци по пеене. Висшето си образование завършва в ДМА "Панчо Владигеров“ с профил поп и джаз пеене. Дипломира се през 2007 г. 

През лятото на 1999 г. в София, Борис Солтарийски (вокали), Драгомир Мънзов (китара/вокали), Мартин Стефанов (бас) и Фабрицио Паризи (ударни) създават група "Хазарт“. Дебютната им авторска песен е "Повярвай ми“, която веднага се завърта по радиостанциите в България. Дебютният албум на групата "Хазарт" се появява през 2001 година.

В "Шоуто на Слави“, като част от Ку-Ку бенд, работи от 2004 г., след като печели конкурса "Аз пея в Ку-Ку бенд“ заедно с Нели Петкова. От ноември 2019 г. води шоуто "Вечерта на Северозапада“ заедно с Краси Радков и Георги Милчев. През септември 2020 г. участва в предаването  "Маскираният певец“ в ролята на Змията.