Талантлив и харизматичен, певецът Светослав Стойчев от три десетилетия създаде свой стил и почитатели, изпя десетки песни, радвайки хилядите си почитатели. Албумът "Моето сърце", с десет авторски песни, е достоен завършек на една силна творческа година, в която Светослав Стойчев спечели две нови престижни награди –  наградата на публиката на международния фестивал "Пирин Фолк", която Радио Благоевград връчи на дуета Антония Рангелова и Светослав Стойчев за песента "Нашата земя". Двамата изпълнители са лауреати и взеха и третата награда за песен, като до момента само за няколко месеца хитът за младостта и любовта има над 25 хиляди гледания.

Концертът в Сити Марк Арт център днес ще събере цветът на музикалния елит, защото не е тайна, че Светослав Стойчев изнася много съвместни концерти с царицата на старите градски песни Бони Милчева, с носителката на "Златния Орфей" Ани Върбанова, с "тичащата боса по асфалта" Роси Кирилова и е желан партньор в общи концерти с популярни български изпълнители.

На сцената на столичната зала Сити център днес ще се качат негови дуетни партньорки като Антония Рангелова, Виолета Маринова и телевизионната дива Бони Милчева, както и танцова формация "Кадем", която танцува в повечето от клиповете на Светослав.

Освен "Нашата земя" и "Моето сърце", Светослав Стойчев ще представи новите авторски песни от албума си "Който пее, зло не мисли", "Хане Ювиги", "Честит рожден ден", "Предсказание" и др., които дават заявка за голяма слушаемост и да станат любими на аудиторията. "Представям своя 5-и албум с новите си песни – мелодични и авторски, на фолклорна основа и съм сигурен, че станат близки на хората, защото всяка носи послание и дарява щастие с красотата и съдържателността си", сподели  един от най-гастролиращите в страната ни певци - Светослав Стойчев.

Оля Ал-Ахмед