Българската сензация в най-голямото музикално шоу на Балканите "Звезде гранда" - Янко Янков - Яни призова феновете и като цяло българите, които живеят или се намират в Сърбия, Черна гора, Хърватия, Северна Македония или Босна и Херцеговина, да гласуват за него на големия финал, който ще се проведе тази събота - 8-и юни.

Родният талант, който в Сърбия вече е наричан Българския Шабан, се класира без проблем за последния 14-и кръг в шоуто, ставайки първият българин, достигнал последната фаза на състезанието.

В битка за титлата, Яни ще спори с други 19 кандидати. Причината да бъдат допуснати толкова много участници на финала е продуцентът Саша Попович, който промени регламента в четвъртфинала и полуфинала и вместо да видим около 10 певци, ще видим в битка за титлата два пъти повече.

"Скъпи приятели, въпреки, че българите няма да гласуват това е моят номер! Линиите за гласуване ще бъдат отворени веднага щом започне предаването на 8-ми юни! Всеки телефонен номер може да изпрати 20 смс-а! Ако имате познати в долупосочените държави можете да споделите и да помогнете!

Пример: смс на номер 1010 с текст 5 за Сърбия!

Благодаря ви!", написа Яни в социалните мрежи.

Ето и номерата на Янков спрямо всяка държава, от която може да се гласува:


Сърбия - 1010

Северна Македония - 145333

Босна и Херцеговина - 091410719

Хърватия - 666888

Черна гора - 14 541

Яни може да бъде подкрепен и в социалната мрежа "Instagram".

"Скъпи приятели, можете да ме подкрепите, като последвате тази инстаграм страница и след това харесате моята снимка! На финала събралият най-много харесвания ще получи 50 гласа! Благодаря ви", написа още той в профила си в социалните мрежи. Ето къде може да го направите - ТУК.

Тази година и регламентът в шоуто бе по-различен, защото в него се включиха едни от най-добрите участници от предходни сезони.

Преди 2 години Янков беше част от музикалния формат, но участието му беше прекратено поради заболяване от коронавирус преди трети кръг.

В прикаченото към статията видео може да видите участието на Яни на полуфинала. Подробностите за участието на Янков в полуфинала четете ТУК.