Една от любимите актриси на Disney, Селена Гомес, заговори за минусите на кариерата в кино индустрията.

В скорошно интервю тя обясни, че се чувства "зле" от начин, по който се е представяла преди и че участията й като по-млада в различни продукции я накарали да бъде особено критична към себе си. "Важно е да говориш за себе си с добро. Като по-млада не го разбирах и не го правех", каза тя. "Когато бях още тийнейджърка и участвах в различни филми и сериали, имаше много хора около мен, които ми помогнаха да не изпадна в пълна дупка. Но въпреки това имах усещането, че не ставам."

По нейни думи й отнело години, за да свикне с образа си, коя е тя всъщност и да се харесва такава, каквато е. Откакто излезе албумът й Revival през 2015 г. Сел вече не се притеснява да се разкрие пред феновете си, пише Daily Mail.

Именно поради тази причина в него тя описва как се е борила с проблемите, които имала с увереността.

Певицата след това пусна и документален филм за себе си, в който обяснява как е мислила за самоубийство, разгърна темата и за бърнаута, както и за заболяването, с което бе диагностицириана преди години.

Селена дълго време бе тормозена в онлайн пространството. Тя е един от изпълнителите на нашето време, чиято фен база оказва огромно влияние и има голяма сила. Именно и Гомес е толкова наблюдавана и обсъждана.

Освен че е била осъждана в кариерата си, тя бе тема на разговор и за личните си взаимоотношения, които имаше с Джъстин Бийбър, а вече и с новия мъж до себе си - Бени Бланко, предава Дир.бг.