С най-новото българско отличие - "Агент на промяната", се похвали Яна Титова. Актрисата, която режисира и един от най-успешните български филми напоследък - "Диада", призна, че винаги е вървяла срещу статуквото и несправедливостта.

Ето какво написа Яна в личния си профил в Инстаграм: 

"Вчера вечерта бях част от едно изключително вълнуващо и истински смислено събитие - Агент на промяната. Толкова сълзи от усещането за доброта, за надежда и за сила, на толкова хора, които вървят срещу статуквото, срещу течението, срещу несправедливостта. Щастлива съм, че бях част от всички тези наградени хора. Щастлива съм, че тази година представители на държавата в лицето на Васил Терзиев и министър Шалапатова също бяха част. За мен, тяхното присъствие там и инициативите които поеха, е ясен знак, че промяната вече е настъпила. Да, ще отнеме време но пътя вече го вървим! Йоана Колева, изумително е как позитивната ти енергия е пример за всички тези хора! Благодаря ти!"

Половинката на актьора Алекс Алексиев довери, че още дълго ще пребивава в емоциите от церемонията, на която е видяла "щастливите сълзи" на много хора, които се борят за същите каузи.

За наградата я поздрави и нейната колежка Яна Маринова, също присъствала на събитието. Тя обаче е на мнение, че добрите хора се депресират, когато не виждат светлина в тунела.