През октомври миналата година младата жена, смятана за "най-красивата румънка", изтри от социалните си мрежи всички снимки с първата ни ракета в тениса Григор Димитров и хората веднага предположиха, че малко преди това се е състояла и раздялата им. Сега сценарият, който много хора предполагаха, беше потвърден от световноизвестния модел Мадалина Геня. 

Тя е не само модел, но и холивудска актриса и бизнесдама. Но преди всичко тя е майка на 6-годишно момиченце и всичко това я е накарало да се откаже от връзката си с Димитров, пишат медиите в Румъния. 

"Може би сега е моментът да изясним, че с Григор решихме да се разделим. Моля, уважавайте личното ни пространство и не вярвайте на това, което четете в медиите. Аз съм много благодарна за времето, което прекарахме заедно през последните 6 години, както като приятели, така и като двойка. Поради натоварения график, участията и отговорностите в живота ни, това беше най-добрият начин да продължим", написа Геня в история, публикувана в официалния си Instagram профил. 

Мадалина беше провокирана от свой фен по време на дискусия с въпроса: "Вашият мъж тенисист ли е?" Моделът предпочете да даде писмен отговор, въпреки че дебатираше с почитателите си доста дълго във видео чат, в който показа дъщеря си и обясни, че писането на домашни с нея е любимото време и на двете.