Парис Хилтън напоследък е в носталгично настроение - припомня си хубавите моменти с парти дружките Бритни Спиърс и Линдзи Лоън отпреди 17 години.

В понеделник 42-годишната наследница сподели два кадъра от "златния архив" на триото на вечерно излизане, както и снимки на техните кукли Bratz, застанали в позите от легендарните фотоси.

"Преди 17 години... Пишехме история. "Светата Троица“ #ThatsHot“, написа Хилтън, като не пропусна да спомене фразата, с която стана известна - "Това е горещо".

На кадрите звездите са облечени в мода, силно характерна за тогавашните времена. Хилтън носи бяло горнище и неразделната си по онези времена лента за глава, Лоън носи сив клин и велурено яке, а Спиърс демонстрира тяло в къса черна рокля.

Бритни разказа в мемоарите си "Жената в мен“ за "кротките" излизания с Хилтън, след като бракът на Спиърс с бившия й съпруг Кевин Федърлайн започва да се разпада.

"Никога не е било толкова диво, колкото го представяше пресата“, пише тя в книгата.

Спиърс добави, че "никога не е имала проблем с пиенето" и че твърдите наркотици не представлявали интерес за нея. "Предпочитаният наркотик" на поп изпълнителката, както самата тя разкрива, е лекарството "Адерал", предписвано на хора, страдащи от ХРНВ (ADHD). Употребата си на медикамента тя коментира така: "Да, надрусваше ме, но това, което ми даваше, бяха няколко часа, в които се чувствах по-малко депресирана".

Хилтън изясни събитията, довели до емблематичния папарашки кадър на Спиърс и Лоън в епизод от подкаста си This Is Paris - тя и Спиърс били на парти на приятел в хотел Beverly Hills и решили да се приберат у дома.

Докато отивали към колата си, Лоън - която била в разгара на някаква "драма" с Хилтън - се приближила.

"Изведнъж погледнах и видях, че тя е в колата ми. Не се разбирахме, така че бях учтива“, спомня си Хилтън. "Беше адски трудно дори да изляза оттам, защото не можех да виждам от всичките камери.“

Междувременно, в разговор пред сп. People Хилтън похвали Спиърс "че разказва историята си“ в новата си книга, споделяйки, че се гордее с певицата.

"Знам колко трудно може да бъде писането на мемоари, защото трябва наистина да се потопите и да помислите за толкова много моменти от живота си, за които съм сигурна, че дори не искате да се сещате“, каза тя. "Но това изживяване наистина лекува и написването на моята книга ("Парис: Мемоарите") промени живота ми по толкова много начини. Така че истински се надявам да се чувства по същия начин. Просто се гордея с това каква силна жена е тя."