Най-важните моменти за един изпълнител са срещите с публиката, защото това дава една равносметка дали нещата, които правим, са се случили добре. Това е моментът, за който мечтаем всички. Това каза в предаването "Денят на фокус" на Радио "Фокус" изпълнител и артист Орлин Горанов.

"Любовта е двигателят на живота. В живота е важна посоката – да знаеш накъде отиваш, с кого отиваш и да искаш да стигнеш дотам," добави още той.

Новата му песен "Не казвай сбогом тази нощ", създадена още през 2016 година, направи своята премиера и след няколко години може да се види вече и от широката публика. Песента е написана и композирана от Ивайло Терзиев, а клипът е направен от Джийсън Брад Люис. "Той пожела да направи клип към песента и ми сподели, че е поканил Диляна Попова да участва в него като моето мечтание, моя сън. Много се забавлявахме на снимките." 

Орлин Горанов ще отбележи 50 години на сцената с турне, чиято кулминация ще бъде  концертът-спектакъл "50 години магия" в София в Зала 1 на НДК на 19 ноември. "Ще направим една малка разходка из България из любими градове с любими хора. Започваме на 26 юни в Летния театър "Бунарджика" в Пловдив. От там ще се поразходим  на 28 юни до Шумен, защото и там има един прекрасен летен театър, който реновиран и с търпение чакам да видя и шуменската публика. И началото на август ще направим още 3 концерта: на 5-и в старопрестолната ни столица Велико Търново, на 6-и сме в Плевен в Летния театър "Кайлъка" и на 9-и сме отново в реновирания театър "Аязмото" в Стара Загора, а на 6 октомври ще посетим Фестивалния комплекс на Варна," обяви той.

Певецът сподели още, че на големия концерт-спектакъл в София ще има няколко поколения музиканти – хора, с които винаги е искал да работи, като музикантите от "Ку-ку бенд" Кристиян Илиев и Цветан Недялков, тромпетистът на група "Акага"- Иво Казасов, както и атрактивното трио "Тринити", както и голям симфоничен оркестър . "Ще има и няколко гости, като Мариана Попова, Кристина Димитрова, Орлин Павлов, Алекс Раева, Любо Киров. Надявам се този спектакъл да възбуди магията за хората, които ще бъдат в залата, защото ние затова живеем. Живеем, за да си правим живота хубав, да си доставяме удоволствие един на друг и да бъдем усмихнати и да вървим напред."