Ако търсите вдъхновение за безвременна красота, не търсете повече, а погледнете към Мег Райън! 62-годишната холивудска звезда постепенно излиза от пенсия и се завръща на големия екран, а с това идват и по-честите ѝ появи на червения килим. Макар да не беше номинирана или презентираща "Оскар", Райън беше сред главните действащи лица на афтърпартито на "Vanity Fair", където беше като ходещ мастърклас по стил и красота. 

Актрисата се откъсна от светския живот, за да отдели време за семейството и да си почине от славата. Тя споделя пред списание "People" миналата година, че обича да поставя граница между личния и професионалния живот, припомня tialoto.bg.

"Хубаво е да мислиш за работата си като професия, а не като начин на живот. И това е чудесен начин за навигиране, който следвам", категорична е тя. 

62-годишната красавица направи крачка назад от Холивуд след режисьорския си дебют "Ithaca" през 2015 година. Завръщането ѝ бе миналата година с романтичния проект What Happens Later. 

"Направих си огромна почивка, защото смятам, че има толкова много други аспекти от живота, които да изпиташ като човешко същество. Исках да развия и тях", казва Райън. 

Един от тези аспекти е прекарването на повече време с децата – 31-годишния Джак Куейд и 20-годишната Дейзи Куейд, които актрисата споделя с бившия си Денис Куейд.