Децата на британския престолонаследник принц Уилям и съпругата му Кейт пуснаха в неделя послание и снимка за Деня на бащата с надпис "Обичаме те, татко", пишат от Reuters.

Снимката показва трите деца - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис, прегръщащи Уилям на плажа и гледащи към морето.

Според описанието под снимката кадърът е запечатан от Кейт и гласи: "Обичаме те, татко. Честит ден на бащата", последван от две червени сърца и G, C & L.

Снимката беше публикувана ден след като Кейт - британската принцеса на Уелс, беше видяна публично за първи път, откакто разкри, че се лекува от рак.

Кейт, Уилям и децата се присъединиха към крал Чарлз и други членове на кралското семейство на балкона на Бъкингамския дворец, след като гледаха военния парад за отбелязване на официалния рожден ден на монарха.

42-годишната принцеса прекара две седмици в болница през януари, след като претърпя тежка коремна операция. Два месеца по-късно тя обяви във видео съобщение, че изследванията са показали наличието на рак и тя се подлага на превантивна химиотерапия.

Тя все още се лекува, но в изявление от петък се разбра, че ще успее да присъства на събитието "Trooping the Colour", защото напредва добре с терапията.

В отделна публикация в неделя двойката сподели снимка на Уилям като дете, играещо футбол с баща си Чарлз.