Изминаха 3 години от финала на "Игра на тронове“, но горчивият вкус в устата на една огромна част от почитателите на сериала остава. Натали Еманюел си позволява да даде мнението си за последния сезон чак сега, критикувайки колегите си за желанието да угодят на всички.

"Сериалът никога не е имал за цел да радва всички. Кога изобщо е удовлетворявал желанията на хората? Гледайки, като Натали-фенката, аз също имах любими герои и собствени идеи за съдбата“, каза актрисата, дала живот на емблематичния персонаж на Мисандей, говорейки пред NME.

Екранизацията по "Песен за огън и лед“ на Джордж Р. Р. Мартин се превърна в глобален феномен в рамките на първите 5 сезона. Причината по всяка вероятност е, че някъде там започна да се къса нишката между книгите и сериала, тъй като писателят все още не е завършил историята.

Осми сезон се превърна в тотална катастрофа, защото създателите решиха да прибързат на практика с всичко. Вниманието върху детайла бе сведено до минимум и така се отвориха някои огромни дупки в сюжета, които бяха забелязани дори от хората, проверяващи си телефоните по време на всеки епизод.

Надеждата обаче изглежда съживена с премиерата на "Домът на дракона“, с който бяха поставени рекорди по гледаемост. Явно фенските маси дават шанс за поправителен на есенната сесия за HBO. Очакват се обаче и крайните оценки.