Една от бившите приятелки на Григор Димитров е опасно близко до нашето момче от известно време. Отново ли са заедно Лолита Османова и Гришо - това е въпросът, който вълнува последователите на рускинята в Instagram, видя Sofia24.bg.

Османова и тенистистът се намираха на едно и също място в последните дни. Григор достигна до финала в Маями, като отстъпи само на Яник Синер. Рускинята пък се забавляваше с приятелки и постоянно публикуваше снимки от пустинята. Двамата обаче така и не бяха щракнати заедно от папараците.

Под публикациите на Лолита нашенци задават въпроса дали са заедно с Гришо, но досега рускинята не е отговорила. Припомняме, че тя бе в Индиън Уелс и Маями. Именно там по същото време се намираше и българинът, който взе участие и в двата турнира. 

Лолита прекарваше времето си в компания на нежните половинки на тенисистите Даниил Медведев и Андрей Рубльов. Известно е, че двамата са сред най-близките приятели на Григор Димитров. Но след отпадането на Медведев и Рубльов - Лолита остана във Флорида.  

Григор и Османова бяха заедно около две години, преди да се разделят през есента на 2022 година. 

Под една от снимките на Лола, направена в пустинята и публикувана в социалната мрежа Instagram, виждаме коментар от последовател от България. 

"Много, много съмнителни събития се случиха напоследък. Странен интерес към гледане на тенис турнири - Индиън Уелс и Маями. Може да е случайност и дестинацията да е била мотивът, а не тениса. Следващата ти спирка е Монако и по случайност там е и следващия тенис турнир, разбира се и твоят дом. Дай някакви жокери, нека направим играта интересна, може дори да блъфираш и да ме затрудниш. Аз обаче ще разбера истината, дали е това, което си мисля или са празни надежди. Но аз вече имам преднина, защото не отговори на въпроса: "Кой искаш да спечели турнира в Маями".

Известно е, че в Монако е следващият турнир на Григор Димитров. Българинът ще играе на "Мастърса" от 7 до 14 април.

Припомняме, че Лолита Османова е една от малкото приятелки, която Гришо е водил в България.

"Беше специално и много прекрасно пътуване“, сподели рускинята в Instagram, качвайки снимки от България през 2021 година. Красавицата празнува тогава рождения ден на Гришо заедно с неговото семейство в Хасково.