Най-редкият албум света ще бъде изложен в галерията "Мона" за старо и съвременно изкуство в Австралия. В следващите десет дни любителите на музиката ще могат да му се насладят, като в музея ще се организират малки партита, на които да могат да чуят парчетата, пише BBC. 

Албумът е толкова рядък, че много малко хора са го чували. Той се казва "Имало едно време в Шаолин" и е записан тайно от групата "У Танг Клан" в продължение на шест години. Той е създаден, за да бъде уникален. В света съществува само едно копие. 

Албумът ще бъде част от експозицията с името Namedropping, която представя статута в обществото, популярността и човешката амбиция. 

Албумът е записан в Ню Йорк в периода от 2006 до 2013, но е издаден в Маракашен. В "Имало едно време в Шаолин" има парчета от деветимата изпълнители, като освен тях feature-и имат Шер и актрисата от Game of Thrones Карис ван Хоутен. 

Самият албум е специална кутия, направена от ръчно резбован никел и подвързан с кожа ръкопис, който съдържа текстовете на траковете и сертификатите за автентичност, според който собственика не може да пусне траковете в продължение на 88 години