Когато си Джеф Безос, можеш да се отдадеш на ваканция по всяко време на годината и на всяко място на планетата. Най-богатият човек на земята обаче избира съвсем традиционния за целта месец юни и твърде близка до нас дестинация - Гърция.

За пореден път 60-годишният създател на Amazon пристигна с яхтата си край гръцките брегове, като, разбира се, беше в компанията на годеницата си Лорън Санчес.

54-годишната журналистка демонстрира апетитните си форми с няколко различни прилепнали рокли в зависимост от дестинациите, на които се забавляваше двойката. Те първо се разходиха из романтичния остров Хидра.

Санчес беше избрала къса лилава рокля за вечеря края морето. Последва и популярният Миконос, където тя заложи на дълга и жълта рокля, отново демонстрираща фигурата й. Безспорно най-любопитната част от ваканцията на двойката в Гърция се оказа компанията им - те бяха заедно с един от тримата синове на Безос, предава lifestyle.bg.

За разлика от Санчес, Безос и вече бившата му съпруга Макензи Скот пазят децата си далеч от хорските очи и, освен първородния Престън, дори и имената на останалите двама сина и една дъщеря не са известни на медиите, пишат Hola.