Световният шампион с Аржентина Лионел Меси посрещна 2023 година в родината си. Той бе на новогодишно парти заедно със съпругата си Антонела и трите им деца Тиаго, Матео и Чиро. Тримата се забавляваха в нощта на 31 декември в Росарио, а по-късно Меси публикува две снимки в личния си профил в Instagram.

Вниманието на феновете беше привлечено от облеклото на най-добрия футболист в света. Меси посрещна 2023 година по...пижама.

Лионел Меси не е единствената звезда, която напоследък се е появила в пижамата като ежедневно облекло. Припомняме, че Анджелина Джоли и Селена Гомес също се появиха в пижами през миналата година. Холивудската звезда бе щракната от папараци на летище Хийтроу в Лондон заедно с 18-годишния си син Пакс. Актрисата бе облечена в доста любопитна дреха за пътуване, а именно пижама в кафяв цвят. Секс символът беше без грим, а нейните фенове отбелязаха, в коментарите, че красотата й не се дължи на макиажа. Снимките бяха публикувани в Туитър. Селена Гомес пък се разходи с пижама в Париж.