Имението, което Матю Пери закупи за 5 милиона долара само три месеца преди трагичната си смърт и на което звездата не успя да се наслади преди смъртта си от "остри ефекти на кетамин“, се върна на имотния пазар.

Пери, който почина внезапно на 54-годишна възраст на 28 октомври 2023 г., след като беше намерен в безсъзнание в джакузи в дома си в Лос Анджелис, купи друг зашеметяващ имот също в Ел Ей малко преди смъртта си.

Имотът в Холивуд Хилс, който се намира на 1479 Rising Glen Road, е къща с три спални и четири бани, разположена върху 2566 квадратни фута върху парцел от 9622 квадратни фута, информира Daily Mail.

Пери приключи продажбата за 4 995 000 долара за своята нова, напълно обзаведена постройка на 31 май 2023 г.

Зашеметяващата къща е кацнала на хълмовете над емблематичния Сънсет Стрип и демонстрира класически вид със стъклени стени, обграждащи слънчев вътрешен двор в центъра на имота.

От улицата домът предлага уединение, като е обграден отвсякъде с ограда и има широка алея, водеща до двоен гараж.

За съжаление, Пери не получи шанса да се наслади на вълнуващата си покупка, преди внезапно да почине през октомври, шокирайки целия свят.

Пери изкара цяло състояние благодарение на незабравимата си роля на Чандлър Бинг в хитовия ситком "Приятели“, но също така си докара милиони от солидно портфолио от недвижими имоти.