След сериозен опит в риалити телевизията, а напоследък и в модния мърчандайзинг с линията си Skims, Ким Кардашиян е готова да тръгне след ново завоевание. Кардашиян е обвързана с филма The 5th Wheel ("Трето колело"), в който тя ще участва и ще продуцира. Комедията е по сценарий на Паула Пел и Джанин Брито. Пел ще продуцира с Кардашиян, а слухове твърдят, че вече има множество оферти, тъй като пет студиа се борят за проекта, пише Deadline.

Кардашиян демонстрира жив интерес при представянето на женската комедия, като присъства на всяка среща, за да представи идеята, а студиата се редят на опашка, за да правят бизнес със суперзвездата.

Кардашиян вече има малък опит като актриса, включително заемане на гласа си в два филма "Пес патрул". Силна роля в последния сезон на American Horror Story допълни резюмето й. Ролята й на публицист направи впечатление и обра точките. Сега тя иска да надгради това и да се хвърли в сферата на игралните филми. Ким все още участва и в хитовото реалити The Kardashians.

Евгения ТРИФОНОВА