Продължава ли драмата между Селена Гомес и Джъстин и Хейли Бийбър или е на път да приключи - това е въпросът. Селена реши да парадира с новата си връзка с музикалния продуцент Бени Бланко часове след съобщението за бременността на Хейли Бийбър.

След като Джъстин и Хейли разкриха, че очакват първото си дете, неговата бивша любима се почувства длъжна да покаже, че се радва на собствено щастие в личния си живот и един вид не й пука за развитието в техния брак.

Изпълнителката на "Lose You to Love Me“ използва своя Instagram Story в четвъртък следобед, за да публикува очарователна черно-бяла снимка, на която тя и Бени се държат за ръце.

Известно е, че 31-годишната Гомес излиза с 36-годишния Бланко от близо година и често парадира с интимни моменти помежду им в социалните си медии, откакто обяви, че двамата са заедно (през декември 2023 г.), пропомня Dnes.bg.

Феновете смятат, че сега Гомес иска да покаже на света, че се радва на собствена силна любовна история и не е обезпокоена да научи, че Джъстин, с когото беше в почти осемгодишна връзка, очаква първото си дете от дъщерята на актьора Стивън Болдуин. Известно е, че Селена и Хейли никак не се харесват като са настроили дори приятелските си кръгове един срещу друг.

Селена и дружките й, включително Тейлър Суифт, не общуват с дамите от клана Кардашян, особено с Кендъл и Кайли Дженър, които пък са близки приятелки на Хейли.

Колкото до съпрузите Бийбър, те обявиха новината, че очакват бебе чрез Instagram в четвъртък слдобед, споделяйки видео и снимки от церемонията по подновяване на брачните си клетви на почивката им в Хавай.

Двойката сподели интимни снимки и видеоклипове от церемонията по подновяване на обетите си, като на кадрите за церемонията 27-годишната Хейли носи бяла дантелена рокля на Saint Laurent, докато 30-годишният канадски поп певец е небрежен в бомбър яке и шапка.

На снимки от романтичната фотосесия бъдещата майка гали заобленото си коремче. Съобщава се, че моделът на Victoria's Secret е в третия си триместър - бременна е в шестия месец - което означава, че бебето Бийбър може да се появи до края на лятото.

Хейли и Джъстин се ожениха с граждански брак през септември 2018 г. - около шест месеца след като певецът официално обяви, че е скъсал окончателно с Гомес, оставяйки я с разбито сърце.

Година по-късно Хейли и Джъстин отпразнуваха сватбата си заедно със семейството и приятелите си.