Дженифър Лопес отхвърли слуховете за развод, като отправи специален поздрав към съпруга си Бен Афлек за Деня на бащата.

“Нашият герой", написа в стори в Инстаграм Джей Ло, към което добави и “Честит ден на бащата", отправен към Бен.

51-годишният Афлек има три деца от бившата си съпруга Дженифър Гарнър - Вайълет на 18 г., Серафина на 15 г., и Самуел на 12 г.

Той е и вторият баща на 16-годишните близнаци на Лопес, Еме и Макс, които Джей Ло има от бившия си съпруг Марк Антъни.

54-годишната Дженифър Лопес и Бен Афлек прекараха време заедно в имението си за 60 милиона долара в Бел Еър, Калифорния, в събота. По-късно същия ден те също бяха видени да пристигат в неговия дом под наем в Брентуд, Калифорния, в отделни коли.

Афлек шофира до имота в собствената си кола и сам. Междувременно жена му се вози на пътническата седалка на BMW малко зад него. Лопес не остана дълго, тъй като беше снимана да тръгва в друга кола малко след това.

Бившата съпруга на Бен - Дженифър Гарнър, също бе забелязана да се отбива в имението.

Миналия месец слуховете, че Лопес и Афлек, които се ожениха през 2022 г., са на ръба на раздялата, бяха предизвикани от новината, че живеят отделно. Лошите мълви се засилиха, след като дуото малко по-късно обяви своя дом за продажба.

Въпреки упоритите слухове, двойката не дава официални изявления и по никакъв начин не демонстрира публично, че има някакъв разрив в отношенията им. Те присъстваха заедно на церемонията по завършване на гимназията на сина на Бен Афлек - Самуел миналата сряда.

Поп звездата също обядва с доведената си дъщеря Вайълет в хотел Maybourne в Бевърли Хил в четвъртък.

Съобщава се, че Лопес и Афлек имат постоянен график за посещения, тъй като "се виждат на всеки няколко дни“, пише "Факти".