Дженифър Лопес и Бен Афлек бяха главните герои на романтичен момент, докато се наслаждаваха на времето, прекарано заедно в търговски център. Двамата пазаруваха през уикенда и не съобразиха, че са на публично място. 

След като потърсиха нови мебели за имението си за 60 милиона долара, Дженифър и Бен се отбиха в кафене в търговския център. Двамата не само се насладиха на кафе заедно, но бяха изключително близки, което е знак, че всички кавги, за които се спекулира напоследък в международната преса, са останали в миналото. 

Кадрите, заснети от папараците, показват двамата актьори, седнали на диван в мебелен магазин. Те се възползваха от почивката от пазаруване и Джей Ло беше видяна да се приближава до съпруга си, за да открадне целувка. На свой ред Бен беше видян да я целува в отговор, а артистът се усмихна. 

Дженифър носеше ежедневен тоалет, състоящ се от сини дънки и пуловер в същия нюанс, върху който облече дълго карирано сако. Актрисата допълни визията си с ботуши на ток и слънчеви очила, като заложи на обемна кожена чанта. В същото време Бен беше облечен в чифт сини панталони и бял пуловер, върху който облече дебело синьо сако. На краката си носеше бели спортни обувки. 

Появата на двойката идва само дни след като източник, близък до тях, разкри, че Дженифър е ядосана на съпруга си, че не е почистил бъркотията, оставена от осемте им четириноги приятели. 

Близките на актьорите твърдят, че в къщата им има напрежение, че Дженифър е обезпокоена от небрежното отношение на съпруга си. "В къщата им е зоологическа градина. Джен е единствената, която се справя с бъркотията, оставена от кучетата, и винаги се заяжда с Бен да й помогне да събере изпражненията, които кучетата оставят в къщата", каза източникът пред Heat World. 

"Отговорът му беше да наеме компания, която да обере бъркотията вместо тях, но това притеснява Дженифър, защото тя смята, че той е повече от способен да почисти след животните, но той просто си е мързелив", добави близкият до актьорите. 

Преди 54-годишната Дженифър Лопес и 51-годишният Бен Афлек да се помирят през 2021 г., 18 години след раздялата им, актрисата вече отглеждаше цели 6 кучета и нейната котка Хендрикс. По същото време Бен доведе Хъч, немска овчарка, която осинови през 2011 г., както и друг неназован четириног приятел, който актьорът осинови през 2015 година.

Друго нещо, което притеснявало Дженифър е фактът, че животните предпочитат Бен пред нея, въпреки факта, че тя ги преследва през цялото време. "Кучетата изглежда не могат да се наситят на Бен. Всички се стичат към него, когато се появи в стаята. Ако излезе от къщата, те започват да плачат и искат да го последват. По принцип той получава цялото внимание, без да върши никаква работа и това разочарова Джен", добави източникът.