Джак Никълсън, заснет от папараци, изглежда занемарен и объркан. 

Последният път, когато Никълсън беше видян на публично място, беше през есента на 2021 г., след което се скри в имението си в Бевърли Хилс. Приятелите на актьора изразиха загриженост за изолацията му и опасения, че може да свърши като Марлон Брандо, чийто усамотен дух ще бъде засегнат от къщата, в която живее. Посещението на сина му Рей изглежда е единственият контакт на актьора с външния свят, пише италианският сайт Story gossiptrip.

Завръщането на Никълсън в светлината на прожекторите породи опасения за това че той прекарва живота си в уединение и повдигна въпроси за здравословното му състояние. Приятелите и феновете на актьора се питат дали могат да му помогнат през това време на криза и да му предложат подкрепа и приемане. Все още не е ясно какво е бъдещето на актьора, но най-важното сега е неговото здраве и благополучие.

Никълсън напуска актьорството през 2013 г., оставяйки след себе си впечатляваща кариера и редица незабравими филми. Говореше се за проблеми с паметта, което е повлияло на решението му да напусне сцената. Приятели на актьора подчертаха важността на връзката със сина му Рей, който изглежда е единствената подкрепа на актьора през този труден момент в живота му.