Вельо. Отиде си. Мъжът, в когото се влюбих преди 24 години в коридорите на "Сега“. За когото избрах да се омъжа. Бащата на децата ми. Пораснах с него. Разчитала съм на него. Смяли сме се и сме плакали. Мълчали сме заедно. Хиляди нишки, които са ни свързвали през годините. Никой никога не е подготвен за моменти като този. Този изключително емоционален пост написа в Instagram тв водещата и журналистка Деси Стоянова, видя Plovdiv24.bg.

Припомняме, че вчера тя загуби своя съпруг, който получи инсулт.

Под поста на водещата на "Преди обед" десетки приятели написаха съболезнования. Един от тях е на нейният доскорошен колега, с когото деляха малкия екран Александър Кадиев.

Той написа: Това е трагедия. Висшата сила отнема близките ни по всевъзможни начини, Оставя ни без тях. Да продължим живота си в надпреварата със смъртта. Вельо приключи своя земен път, за да се възроди следващия. Духът му лети към Небесното Царство. Там той ще намери покой, Същността му остава да живее в неговите деца - Краси и Стефан. И в нашите сърца и умове. Добър човек си отиде. Без време, Бога да го прости. Деси, обичаме ви!

Деси публикува и любима снимка от техния сватбен ден.