Астрологът Валентина Маренова с интересен коментар за Мария Бакалова, предава Sofia24.bg.

Публикуваме думите й без редакторска намеса:

Мария Бакалова е родена на 4 юни 1996 г. – Слънце в Близнаци в съвпад с Венера в Близнаци, Меркурий в Телец. По време на филмовия фестивал в Кан на небето се сформира абсолютно същата конфигурация като в рождената карта на красивата Мария и на принципа на подобието, в нейния живот се случват значими събития.

Юпитер вече навлиза в Близнаци и още повече засилва тенденцията за успех. Лунните възли правят възврат към наталното си положение, а това отново оказва значимостта на събитията в момента, които ще имат дългосрочен отзвук в живота й. Юпитер е престиж, слава, оценка за положения труд, почести, признание…

"И в най-смелите си мечти не съм мислила, че ще бъда поздравена за премиерата си от най-големия ми идол и вдъхновение Кейт Бланшет“ – призна българската актриса.

И да, това е Юпитер в действие. Съвсем скоро той ще направи съединение с нейното Слънце и Венера и това ще донесе до още по-голямо признание и награди. Предстои година на успехи за талантливата бургазлийка. Юпитер в Близнаци обаче не дава даром – това е слаб знак за него и за да получи човек, трябва да се потруди. Мария има Луна в Козирог, което я прави перфекционист и изявен кариерист. Сатурн на Южния я възел говори за вродена дисциплина, постоянство и търпение. Това, което ние виждаме сега е само резултат от един изключително упорит и неуморен труд.

Дерзай, Мария! Големите награди тепърва предстоят!