Андрю Тейт призна, че изглежда почти "неузнаваем", след като прекара два месеца в ареста в Румъния, предаде The Mirror.

Бившият шампион по кикбокс ще прекара още 30 дни в затвора, като решението ще бъде потвърдено, докато властите продължават своите разследвания. И докато престоят му в затвора продължава, Тейт публикува в Twitter: "Днес видях отражението си и едва се познах.

Тейт и брат му Тристан са задържани от декември, след като румънски служители се спуснаха в имот, свързан с братята, и конфискуваха активи на стойност около 3,9 милиона долара. Властите разследват твърдения за организирана престъпност и трафик на хора, като братята загубиха последната си жалба срещу задържането им.

"Дълга брада, гъста коса и напрежението от битката се виждат на лицето ми. Но тогава погледнах в очите си. И се разпознах напълно. Те не могат да ме сломят", заяви Андрю Тейт.

Тейт изглеждаше изключително разрошен, когато се явяваше в съда, с нова буйна брада и по-пълна коса. Звездата в социалните медии стана известна на редица различни платформи, на които изгради общо над 10 милиона последователи.

Въпреки това той беше забранен от всички платформи, включително Twitter, които до голяма степен се свеждаха до неговите мизогинистични възгледи, включително предложението, че жените "носят отговорност" за сексуално насилие. Оттогава обаче Тейт си върна акаунта в Twitter, откакто Илон Мъск пое сайта, и възстанови армия от 5,2 милиона в своя профил.

По време на престоя си в затвора Тейт протестира, че е невинен и твърди, че румънските служители са част от "политически заговор", предназначен да го накара да млъкне и да му попречи да разпространява възгледите си. 36-годишният беше известен преди това с участието си в Celebrity Big Brother, освен че е световен шампион по кикбокс.