Това е може би най-масовото събитие за концерт във Facebook след истерията за предстоящия концерт на Ед Шийрън в София.

Всички във фийда ви във Facebook се отбелязват, че се интересуват, или че ще ходят на концерта на Андреа Бочели в София. Звучи ли ви познато? Ако отговорът ви е "да“, не ни учудва, защото в момента в събитието са се тагнали 23,7 хил. души, проявили интерес.

Андреа Бочели, най-обичаният тенор в света и най-продаваният изпълнител на класическа музика, ще отпразнува 30 години кариера през 2024 г. По този повод се завръща в България за концерт под звездите на 14 септември /събота/ на стадион "Васил Левски“ в София.

Цените на билетите започват от 99 лв. и стигат до 400 лв.

За момента организаторите са обявили само седящи места. Националният стадион "Васил Левски“ има общ капацитет от 40 хил. места, но при организацията на концерти трибуната зад сцената остава празна, пише businessnovinite.bg. Все пак има предвидени и седящи места на терена, така че общият капацитет на концерта може би ще бъде за между 30-35 хил. души.

Разбира се, на най-високи цени ще бъдат местата пред сцената – 400 лв. Другите опции са: 300 лв., 240 лв., 200 лв., 180 лв., 160 лв., 140 лв., 99 лв.

До момента 2 хил. души в събитието са се тагнали, че ще отидат на концерта, а 21,7 хил. се интересуват.