Бъдете достойни ветеринарни лекари. Това е сериозна и отговорна задача, която се надявам да се превърне във Ваша кауза. С тези думи се обърна заместник-министърът на земеделието доц. д-р Крум Неделков към абсолвентите от 95-ия випуск на Ветеринарномедицинския факултет в Тракийския университет. "Ветеринарен лекар е специалност с дълголетна история и авторитет в обществото, която изисква много всеотдайност“ допълни той.

"Като възпитаник и преподавател в Тракийския университет, знам, че тук се получава ценна подготовка, която е добра основа за започване на професионалното развитие“, заяви още аграрният заместник-министър. Доц. Неделков призова абсолвентите да бъдат амбициозни и решителни в професията, за да постигат добро кариерно развитие.

"Бъдещето е в ръцете на младите и образовани хора, които с алтернативно мислене ще могат да прилагат най-новите европейски практики в своята работа за просперитета на България“, подчерта Неделков. Заместник-министърът пожела на абсолвентите професионални успехи и уверено да следват пътя, който са избрали.