През март, с голямо удоволствие ще посрещнем за първи път, един от водещите инвитро специалисти – проф. д-р Гюркан Боздаг. Авторитетният акушер-гинеколог от университетска болница КОЧ, ще проведе БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ на български пациенти с репродуктивни проблеми на 10-ти-11-ти март 2023 г. в София. Той ще гостува по покана на управителя на ЗИЦ “Медикъл Караджъ“– Звезделина Лютфи и в рамките на инициативата на здравния информационен център за предоставяне на достъп до най-иновативните  и модерни технологии в медицината.

Проф. Д-р Гюркан Боздаг е част от най-влиятелните 100 000 учени в света в списъка за 2019 г. на Станфордския университет от всички клонове на науката като: медицина, инженерство, химия, философия и астрономия.

Автор на над 100 научни статии.

Всички двойки, които търсят решение на репродуктивните си проблеми, могат да се възползват и да проведат безплатна консултация с инвитро-специалиста, относно възможностите за лечение на своето състояние. Желаещите да се възползват от БЕЗПЛАТНАТА консултация със специалиста, могат да се обадят на телефони 0879 977 402 или 0879 977 401 и да си запишат час.

Безплатните консултации с проф. д-р Гюркан Боздаг са насочени към:

пациенти с вече установени заболявания пациенти, нуждаещи се от второ мнение пациенти, интересуващи се от лечение в чужбина, в частност Турция

Кой е проф. д-р Гюркан Боздаг?

През 1999 година завършва Медицински факултет, АнкараПрез 2004 година завършва Медицински факултет, Катедра "Акушерство и гинекология“, HacettepeПрез 2005 година придобива специалност "Репродуктивна медицина и безплодие“През 2011 година придобива научна степен "Доцент“През 2017 година придобива научна степен "Професор“Сфери на интерес (клинични):

Репродуктивна медицинаСиндром на поликистозни яйчнициДетско-юношеска гинекологияМенопаузаЕндометриоза Гинекологични ендоскопски операции.

Защо е важно да се възползвате от безплатните консултации с проф. д-р Гюркан Боздаг?

Специалистът има опит и може да предостави за Вас алтернативно обяснение за Вашите здравословни проблеми;Специалистът може да Ви предложи различен план за лечение. Специалистът може да предложи лечение, когато за Вашето заболяване е констатирано, че няма такова;Специалистът ще Ви предложи информиран избор, относно Вашето заболяването;Специалистът ще Ви разясни възможните, рискове и ползи от лечението;Специалистът ще отговори на всичките въпроси , относно Вашето заболяване.Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с проф. д-р Гюркан Боздаг на 10-ти-11-ти март 2023г. в София, трябва да си запишат час предварително на: телефони: 0879 977 402 или 0879 977 401 да заявят желания от тях час онлайн на https://www.medikara.bg/.

На място пациентите ще трябва да предоставят медицинските документи и образни изследвания, които са им направени до момента.

Имайте предвид, че по време на консултациите няма да бъдат извършвани физикални прегледи. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи, с които разполагат пациентите към момента.