Временно ще бъде прекъснато водоснабдяването в част от кв. "Модерно предградие“, информира "Софийска вода".

На 27 октомври 2022 г. (четвъртък) във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. "509“ и ул. "501“, кв. "Христо Ботев“, СО р-н "Слатина“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района между:

ул. "Владимир Минков- Лотко“, ул. "Георги Спасов“ и ул. "Мими Балканска“

При продължителност на спирането над дванадесет часа, ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "503“ пред № 6.

На 27 октомври 2022 г. (четвъртък) във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ж.к. Изток, бул. "Цариградско шосе“ № 28, се налага спиране на водоподаването от 09:30 часа до 21:30 часа на клиентите на на "Софийска вода", живеещи в района между:

ул. "Тинтява“ от ул. "Райко Алексиев“ до бул. "Цариградско шосе“ – локал.

При продължителност на спирането над дванадесет часа, ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ж.к. Изток – ул. "Тинтява“ и ул. "Майор Юрий Гагарин“.

На 27 октомври 2022 г. (четвъртък) във връзка с ремонт на водомерен възел на адрес с. Панчарево, м. Детски град, ул. "Странето“ № 27, се налага спиране на водоподаването от 09:30 часа до 17:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района между:

ул. "Странето“, ул. "Църнокос“, ул. "Белоснежка“, ул. "Синаница“.

При продължителност на спирането над дванадесет часа, ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: м. Детски град, ул. "Странето“ ъгъла с ул. "Църнокос“.