През целия месец на детето – юни - настоящите и нови клиенти на Vivacom могат да закупят EON Kids дистанционно на специална цена от 4,98 лева вместо на стандартната от 19.90 лв. Това съобщиха от компанията.

Детското дистанционно за телевизионната платформа EON се отличава с удобна форма, подходяща за детската ръка. То дава достъп само до създадения от родителите детски профил, в който съдържанието е съобразено с възрастта и интересите на детето. Платформа е интуитивна и научава какво обича да гледа детето, за да му предлага още подобно съдържание. Всеки профил в EON Kids може да се защити с ПИН, който да гарантира, че детето ще остане в безопасната среда.

Част от любимите герои от детските канали и EON Видеотека са "Томас и приятели“, "Пес патрул“, "Кафенето на Масленка“, "Маша и мечокът“, "Прасето Пепа“, "Пожарникарят Сам“, "Спондж Боб“, "Къщата на Шумникови“ и др.

Платформата ЕON е разработена от водещия център за високотехнологични иновации на United Group - United Cloud. Тя предоставя на абонатите си разнообразно телевизионно съдържание и видеотека с над 15 000 заглавия, иновативни функции, възможности за персонализация, за гледане на архив до 7 дни назад. Предлага се в комбинация с високоскоростен оптичен интернет, в три пакета – LIGHT, FULL и PREMIUM.



Повече информация за EON може да откриете на https://www.vivacom.bg/bg/eon