15.08.2022 г., София – По случай наближаващия старт на учебната година, Vivacom предлага иновативния детския часовник MyKi 4 LITE на специална цена и в комплект с куфарче с учебни принадлежности. Комплектът се предлага в цялата търговска мрежа, както и в онлайн магазина на Vivacom до изчерпване на количествата. Това съобщиха от компанията.

MyKi 4 LITE е смарт часовник, специално създаден за деца. Разполага с GPS приемник, микрофон и високоговорител. С този часовник детето има възможност да провежда двупосочни гласови обаждания и да изпраща гласови съобщения и снимки на родителя. Смарт часовникът притежава и няколко полезни приложения като вграден крачкомер, забавна математическа игра и възможност за задаване на аларми, а режимът "Не безпокойте“ осигурява максимална концентрация по време на учене. Също така MyKi 4 LITE е с подобрена защита от удари и е водоустойчив със сертификат IP67, което означава, че може да издържи потапяне до 1м в сладка вода за 30 мин.

В периода на кампанията смарт часовникът се предлага в комплект с куфарче с учебни принадлежности. В него могат да се открият 12 цвята флумастери, 8 цвята пластилин, 2 броя тетрадки и 5 броя цветни химикалки. Децата могат да избират между два дизайна на куфарчето и принадлежностите – един на тема "Замръзналото кралство“, а другият "Мики Маус“.

MyKi 4 LITE в комплект с куфарче идва на цена от 1,00 лв. в брой в комбинация с 2-годишен договор за план Unlimited 50.