В "You“ има няколко истории, доста скрити символи както във видеото, така и в самата песен. Това каза певицата Валентина Александрова в предаването "Денят на фокус“ на Радио "Фокус“.

Това е последната й песен, която пише на един дъх. "Пиша песните си на база на усещания и чувства. Смятам, че креативността и ограничението не вървят ръка за ръка. С "You“ си позволих да бъда доста ранима и да се открия“, разказа Валентина Александрова.

Неин идол е Фреди Меркюри. Тя участва в концерт-трибют с изпълнение на "Queen“. "Дадох най-доброто от себе си и изпях песните наистина с любов. Фреди ми е идол и нямаше друг начин“, сподели Валентина Александрова.

Преди няколко години прави дует с Ицо Хазарта, с който пускат "Само споко“. С него се познават от повече от 10 години – работи с "Ъпсурт“ като техен вокал. "Когато дойде COVID, той ми звънна и ми каза, че има една песен и според него ще се получи добре, ако аз пея в нея. Много се радвам как се получи, защото в крайна сметка музиката трябва да те радва, да ти се иска да ти е леко, да ти е готино“, разказа тя.

Харесва колаборации. "Това дава много нови усещания за музиката, учи те. Всеки влага част от себе си в това, което правите, и е забавно“, каза Валентина Александрова.

В момента подготвя албум, който ще включва парчета на различни езици.