Безвластието вече не е просто опасно. То е пагубно. Година и половина политически театър и лъжи доведоха държавата до пълен колапс. Днес усещането е като през 2014 г. – тълпи с нелегални мигранти, гонки, престрелки и жертви. Въпрос на време е София да се превърне в бежанско гето, каквото беше тогава. Въпрос на време е да се върнат набезите, грабежите, изнасилванията и убийствата на невинни българи, съобщиха от пресцентъра на ВМРО.

Докога?

Чувството за справедливост и за сигурност отдавна изчезнаха в България. Когато преди 8 години ние от ВМРО заедно с други патриотични формации обявихме война на нелегалната миграция и като част от Народното събрание, а по-късно и от управлението на държавата, я прекратихме, бяхме хулени и обвинявани в нехуманност от неолибералните клакьори. А днес, когато същите тези марионетки на САЩ, Русия и "батковците“ от ЕС се преоблякоха в костюми, станаха политици и овладяха държавата, виждаме до къде ни доведоха. Двама млади полицаи дадоха живота си по време на служба, в опит да въведат ред в хаоса, който управлението на ПП, ДБ, ИТН и БСП създадоха. И смъртта на тези млади мъже трябва да тежи на тяхната съвест. Ако имат такава!

За пореден път ние от ВМРО призоваваме за нулева миграция. Държавата трябва да обяви война на каналджийството и да върне спокойствието и сигурността на българските граждани. Само крути мерки в момента могат да спрат това безразборно преминаване на мигранти. Ако не се реагира спешно, е само въпрос на време да станем свидетели на още подобни трагични инциденти.

Докато ПП, ГЕРБ, БСП, ДБ и Възраждане се замерват по студията с обиди и нападки кой чий чуждопоклонник е, държавата се разпада. Мигрантите безчинстват, а циганските гета тормозят хората в малките населени места. Всичко това е резултат от кръвожадната амбиция за власт на всяка цена. Власт за лична облага, не в интерес на българските граждани.

Ние от ВМРО призоваваме служебния кабинет да прекрати тези безчинства с цената на всички законови средства. Обявяваме се за нулева миграция и нулева толерантност към тези, които не зачитат законите и Конституцията на Р България!

България над всичко!