На 10 ноември 2022 г. (четвъртък) във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи в ж.к. "Левски В“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в:

бл. 24, бл. 26 и ул. 565.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: между бл. 24 и бл. 26.

На 10 ноември 2022 г. (четвъртък) във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи по ул. "Филип Кутев“, кв. "Витоша“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Филип Кутев“ от ул. "Атанас Дуков“ до ул. "Сребърна“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Филип Кутев“ на кръстовището с ул. "Атанас Дуков“.

На 10 ноември 2022 г. (четвъртък) във връзка с изграждане на уличен водопровод по бул. "Цар Борис III“, кв. "Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Народен герой“ от бул. "Цар Борис III“ до ул. "Войводина могила“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Народен герой“ на кръстовището с ул. "Горица“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.