На 5 октомври 2022 г. (сряда) във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. "Павел Красов“, кв. "Горубляне“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", съобщават от дружеството. Списък на улиците:

 ул. "Лазар Плачков“ от ул. "Ален мак“ до ул. "Петър Дипларов“;

ул. "Петър Дипларов“ от ул. "Лазар Плачков“ до ул. "Деян Попов“;

ул. "Деян Попов“ от ул. "Петър Дипларов“ до ул. "Самоковско шосе“;

ул. "Манол Велев“;

ул. "Самоковско шосе“ от №31 до №51 – само нечетните номера;

123 ДГ "Шарл Перо“, Читалище "Васил Левски“, 82 ОУ "Васил Априлов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Манол Велев“ ъгъла с ул. "Деян Попов“.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на "Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 5 октомври 2022 г. (сряда) във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. "Боян Магесник“, ж.к. "Христо Смирненски“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Корал“ от ул. "Камчия“ до ул. "Боян Магесник“, бл. 6, бл. 8, бл. 10А, бл. 11, бл. 12 и бл. 13.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Чинар“ на кръстовището с ул. "Корал“.