Бойко Борисов е патологичен лъжец. Той лъже не само когато има интерес, а и защото явно изпитва удоволствие от лъжите. Това написа лидерът на ИТН Слави Трифонов във Facebook. 

Ето целия текст към публикацията: 

"Има такива хора и Бойко Борисов е техен представител. Гледах по телевизията днешната му лъжа - той каза, че имало договорено правителство с участието на "Има такъв народ" и че първоначално министър на транспорта щял да бъде Гроздан Караджов. Това е лъжа. Гроздан Караджов би бил перфектен министър на транспорта, но никой не е водил никакви преговори по никакъв начин за никакви хора между ГЕРБ и "Има такъв народ".  Знам това, защото аз съм лидер на "Има такъв народ". Всеки може да каже всичко в българското публично пространство.

Но ако Бойко Бориков, Кирил Петков и Асен Василев ви кажат "Добър ден" - погледнете къде е слънцето. Бойко Борисов, Кирил Петков и Асен Василев са еднакви, защото на лъжата краката са къси. Не случайно сега са в коалиция - защото любовта не е да се гледате в очите, а да гледате в една посока. А с тях вървят ли двама – тия двамата са от ДПС".