Лъжата Продължава - като начин на живот и осмисляне на присъствието във властта. Това написа във Фейсбук лидерът на ПП АБВ Румен Петков.

•Лъжата за газа:

14 август 2022 Асен Василев: Ако Газпром подадат евтин газ за Чирен – защо не?

2 юни 2022 Асен Василев: Няма да има нов договор с "Газпром"

8 май 2022 Асен Василев: "Газпром" се показа като нелоялен партньор и ненадежден контрагент

На всички, включително и на временната комисия, която проверява обстоятелствата, довели до спиране на природния газ от "Газпром експорт", стана ясно, че именно правителството е спряло руския тръбен газ, за да може да граби – включително и на слотовете чрез посредници…

•Продължава лъжата, че ги заплашват, като част от предизборната кампания, след което ние им плащаме охраната. И служебното правителство или участва в тази кампания, или не участва. Сигурно е, че вътрешният министър е ангажиран с Продължаващата кампания. Някой ден някой ще отговаря за това колко пари сме потрошили НСО да охранява безработни лъжци и измамници. Усилени екипи, поели нелеката задача да пазят Просто Киро от гнева на нормалните българи, на които той причини всичко лошо, което може да стори един премиер на България.

•Продължават с лъжите, че са им предлагани големи рушвети – маниер, който осигурява така ценното медийно време.

•Продължава лъжата за въглищните централи – през септември миналата година Кирчо и Кокорчо излъгаха селия Старозагорски регион, че се борят да запазят ТЕЦ-овете. А подготвиха план, с който да изхвърлят на улицата 12 000 души още пред 2026 година – обещанието им пред Брюксел.

Дали грабежът и измамата ще Продължат – зависи от всички нас.